Футболист от Висшата лига на Англия призна в открито писмо, че

...
Футболист от Висшата лига на Англия призна в открито писмо, че
Коментари Харесай

Играч на Острова: Аз съм гей

Футболист от Висшата лига на Англия призна в намерено писмо, че е гей. Той обаче не разкрива самоличността си, защото към момента се опасява да го стори и признава, че единствено някои от най-близките му знаят. В това число не влизат неговите съотборници. Ето и неговото писмо:

" Аз съм гей. Дори да пиша това нещо тук е огромна стъпка за мен. Но единствено членове на фамилията ми и определена група от другари са наясно с моята половост. Не се усещам подготвен да го споделя с моя тим или с моя управител.

Какво е възприятието да живееш по този начин? Ден за ден, може да бъде безспорен призрачен сън. И това визира моето психическо здраве от ден на ден. Чувствам се в капан и ме е боязън да разглася истината за това какъв съм аз, тъй като това единствено ще направи нещата по-зле " - споделя той.

Той признава, че не смее да има връзка в този миг, тъй като това би заплашило всичко и че се надява нещата да се трансформират и благодарение на Висшата лига.

Играчът бе подсилен от фондацията, която е основана на името на Джъстин Фашану, който е първият английски футболист, признал, че е хомосексуален.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР